Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 31/10

31 Οκτωβρίου 2013

Πέμπτη σήμερα και 3 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Δες στα παρακάτω τρέιλερ ότι πρέπει να ξέρεις πριν μπεις στις αίθουσες του κινηματογράφου. 
Η ταινία που περιμέναμε είναι το Σχέδιο Απόδρασης!

Machete Kills (2013)


Όλα ξεκινούν όταν ο πρόεδρος της Αμερικής επιστρατεύει τον πρώην ομοσπονδιακό πράκτορα Ματσέτε για να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει έναν παρανοϊκό εκατομμυριούχο. Ο εκατομμυριούχος εμπορεύεται όπλα και στόχος του είναι ι να σκορπίσει τον πόλεμο και την αναρχία σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Θα μπορέσει ο Ματσέτε να τον σταματήσει;
Στην ταινία συμμετέχουν: Ντάνι Τρέγιο Μισέλ Ροντρίγκεζ Σοφία Βεργκάρα Άμπερ Χερντ Αντόνιο Μπαντέρας Τσάρλι Σιν Αλέξα Βέγκα Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. Τζέσικα Άλμπα Γουίλιαμ Σάντλερ Ντέμιαν Μπίτσιρ Μελ Γκίμπσον και Lady Gaga

Kon-Tiki (2012)



Η ταινία ΚΟΝ – ΤΙΚΙ, είναι η πραγματική ιστορία ενός ανθρώπου που διακατέχεται από το δυνατό αίσθημα της θέλησης. Εκείνου που πιστεύει στον εαυτό του και στηρίζει την γνώμη του, που προσπαθεί να «ανοίξει» τα μάτια των συνανθρώπων του και να εξελίξει την Ιστορία, παρουσιάζοντας την πραγματικότητα. Κάποιου που πεισμώνει και δεν το βάζει κάτω, παίρνοντας κάθε ρίσκο. Για τον Θορ Χέγερνταλ και το πλήρωμα του τίποτα δεν είναι αδύνατο, αρκεί να πιστεύεις σε αυτό.


Σχέδιο Απόδρασης



Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στον «Τάφο», ο δύσμοιρος Ρέι συνειδητοποιεί πως έχει εισβάλλει στη Μέκκα των επικίνδυνων παραβατών. Ένας φαινομενικά ατελείωτος λαβύρινθος χτισμένος από άθραυστο γυαλί, περικυκλωμένος από πάνοπλους άρτια εκπαιδευμένους φρουρούς και τελώντας υπό 24άωρη βίντεο παρακολούθηση, ο «Τάφος» επιβεβαιώνει το όνομά του σε κάθε του σπιθαμή, καθιστώντας πρακτικά αδύνατη, οποιαδήποτε φαντασίωση απόδραση. 

Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι αυτό το απάνθρωπο κάτεργο πάει πακέτο με τον πιο σαδιστή αρχιφύλακα που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Ο Γουίλαρντ Χόμπς (Τζιμ Καβίζελ) έχει δεδηλωμένο σκοπό της ζωής του να σπάει τον τσαμπουκά των ανυπάκουων φυλακισμένων – κάτι τύπων σαν τον Μπρέσλιν δηλαδή – με τον πιο άγριο και συντριπτικό τρόπο.

Όταν ο Μπρέσλιν λοιπόν αποφασίζει να κάνει χρήση του προσυμφωνημένου του κωδικού προκειμένου να εγκαταλείψει την απόπειρα αξιολόγησης της φυλακής, θα προσκρούσει πάνω στην απόλυτη άρνηση του αρχιφύλακα, ο οποίος δείχνει να μη γνωρίζει τίποτα σχετικά με την ιδιότητα του συγκεκριμένου φυλακισμένου. 

Το ηθικό και η οποιαδήποτε ελπίδα του Ρέι γκρεμίζονται πλέον ολοκληρωτικά και όταν συνειδητοποιεί ότι έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης ενός αδίστακτου εχθρού, αποφασίζει να καταπιεί τον εγωισμό του και να στραφεί στον πιο άγριο και περίεργο συγκρατούμενό του, τον Έμιλ Ρότμαγιερ. 

Προκειμένου να προστατευθεί για όσο καιρό θα παραμείνει φυλακισμένος, ώστε να καταφέρει σύντομα να αποκαλύψει τα μυστικά και τις αδυναμίες του απροσπέλαστου κλουβιού, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ζητάει τη βοήθεια του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Και τότε το πάρτι ξεκινά.


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger