Πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεσαι θα έρθει το Watch Dogs 2

25 Απριλίου 2014

Μπορεί να περιμένουμε εδώ και πόσο καιρό το Watch Dogs (ή Watch_Dogs) να κάνει την εμφάνισή του, όμως το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο. Αυτό υποστήριξε ο Τζόναθαν Μόριν, creative director του Watch Dogs στη Ubisoft μιλώντας στο Eurogamer και
απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με πιθανό sequel του επερχόμενου Watch Dogs.
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Watch Dogs 2 αλλά σίγουρα δεν θα μας πάρει τον ίδιο χρόνο με το πρώτο Watch Dogs αν ποτέ αποφασίσουμε να βαδίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση», είπε και συνέχισε: «Κάτι που μας πήρε πάρα πολύ χρόνο ήταν να ξεκαθαρίσουμε τι θα είναι το Watch Dogs. Από τη στιγμή που έχεις καθορίσει το σημείο απ’ όπου ξεκινάς, τότε αυτό που αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον είναι να βρεις τι θέλουν οι παίκτες, τι ακολουθεί μετά».
Σχετικά με το πόσο πιθανό βέβαια είναι ένα δεύτερο Watch Dogs, αν και τον τελευταίο λόγο έχουν οι… πωλήσεις, στη Ubisoft δεν ανησυχούν: «Ειδικά με την καθυστέρηση του λανσαρίσματος του παιχνιδιού, εστιάσαμε σε αυτό και μόνο: στο να το βγάλουμε στην αγορά. Από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα πάει αν και η Ubisoft αποδεικνύει κάθε μέρα ότι προτίθεται να του δώσει τον χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να παρουσιαστεί όπως πρέπει», ήταν τα λόγια του Μόριν ο οποίος πρόσθεσε:
«Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Μ’ αρέσει η ιδέα της βαθύτερης εξέτασης ενός θέματος, όλη αυτή η αλληλεπίδραση, η συνδεσιμότητα, το χακάρισμα και ο έλεγχος μιας ολόκληρης πόλης, η παρακολούθηση του καθενός. Υπάρχουν πολλά πράγματα που ανακαλύψαμε φτιάχνοντας το Watch Dogs και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αλλά αυτό πλέον είναι κάτι που έχει περάσει στα χέρια των παικτών. Εγώ τώρα κάνω διακοπές».
Θεός.
Το Watch Dogs κυκλοφορεί σε PS3PS4Xbox OneXbox 360 και PC στις 27 Μαΐου 2014και στο Wii U αργότερα μέσα στη χρονιά.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger