Σχεδόν τα μισά iPhone είναι ακόμα τα 4/4S!

06 Μαΐου 2014

Τα στοιχεία έρχονται από τις Η.Π.Α. οπότε δεν αντικατοπτρίζουν την παγκόσμια αγορά, αλλά είναι αρκετά διαφωτιστικά.
Η Morgan Stanley διεξήγαγε την εν λόγω έρευνα, σύμφωνα με την οποία ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των κατόχων iPhone παραμένουν προσκολλημένοι στο 4/4S τους, μην
έχοντας κάνει τη μετάβαση στο 5 και το 5S/5C. Σε κάποιες περιπτώσεις (ανάλογα με τον πάροχο), ακόμη καιπάνω από 1 στους 2 χρήστες έχουν iPhone 4/4S! Σε μονοψήφια ποσοστά κινούνται οι κάτοχοι παλιότερων συσκευών της Apple, από το 3GS και "πίσω", ενώ εξ'ίσου ενδιαφέροντα είναι και τα νούμερα που αφορούν το iPhone 5!
gsmarena_002
Αυτό καθώς φαίνεται πως μια συγκεκριμένη μερίδα χρηστών ακολουθεί ακόμα την τακτική της αναβάθμισης όταν κυκλοφορεί νέο iPhone. Έτσι, έχουμε το σχεδόν οξύμωρο του να υπάρχουν περισσότεροι κάτοχοι 5S/5C αλλά και 4/4S, σε σχέση με αυτούς που έχουν το 5, το οποίο όμως χρονικά τοποθετείται ανάμεσα στα άλλα μοντέλα. Πάντως, τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου τυχαία, μιας και ομολογουμένως τα 4/4S ήταν εξαιρετικές συσκευές και έτσι αρκετοί τα χρησιμοποιούν ακόμη, ειδικά από τη στιγμή που τα 5/5S/5C δε τους προσφέρουν μεγαλύτερη οθόνη, έστω κι αν έχουν άλλα πλεονεκτήματα.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger