Το έξυπνο ρολόι της Apple θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο

08 Ιουνίου 2014

Η Apple έχει επανειλημμένα αναφέρει ότι φέτος θα εισέλθει σε μια νέα προιοντική κατηγορία, με όλες τις φήμες να συγκλίνουν στην παρουσίαση ενός έξυπνου ρολογιού.
Τις φήμες αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν δύο αρκετά αξιόπιστες πηγές, οι ιστοσελίδες
Nikkei και Recode, με τη δεύτερο μάλιστα να αναφέρει ότι η παρουσίαση του Apple smartwatch είναι προγραμματισμένη αν όλα πάνε καλά για τον προσεχή Οκτώβριο.

Οι υπόλοιπες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο προϊόν θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στη υγεία του κατόχου του, ενσωματώνοντας σχετικές λειτουργίες οι οποίες έρχονται σε αρμονία με την πρόσφατη ανακοίνωση του Health app στο iOS 8 το οποίο είναι το κέντρο όπου θα συγκεντρώνονται όλες αυτές οι πληροφορίες. Από πλευράς σχεδιασμού και τεχνικών χαρακτηριστικών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι smartwatch της Apple θα διαθέτει κυρτή OLED οθόνη αλλά και αισθητήρες οι οποίοι επικεντρώνοντας γύρω από τη φόρμα του χρήστη. Για παράδειγμα το iWatch αν τελικά ονομαστεί έτσι, θα μπορεί να μετρήσει πόσες θερμίδες καταναλώνουμε καθημερινά, τα επίπεδα οξυγόνου του αίματος μας, αλλά και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Οι πηγές του Nikkei αναφέρουν επιπλέον ότι η Apple είναι τόσο σίγουρη για την επιτυχία του προϊόντος, ώστε να έχει παραγγείλει την κατασκευή 3-5 εκ. τεμαχιών μηνιαίως.Μάλιστα η φημολογούμενη πιο στενή σχέση της Apple με τη Nike θα οδηγήσει τις δύο εταιρείες στο να ενσωματώσει η καθεμιά τις υπηρεσίες της άλλης.

 Site: ReCode via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger