Το Dropbox αύξησε κατά 100 εκατομμύρια τους χρήστες του μέσα σε 6 μήνες

02 Ιουνίου 2014

Το Dropbox, 6 μήνες μετά την αρχική του ανακοίνωση πως ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια χρήστες, μας ενημερώνει πως πλεον έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια χρήστες.
Χάρη σε αυτή την αύξηση, το Dropbox επικεντρώνεται στη δημιουργία νέων
υπηρεσιών αλλά και τη βελτίωση των τρέχοντων υπηρεσιών προς το επαγγελματικό του πακέτο.

Μια αναδρομή στο παρελθόν του Dropbox είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Το Νοέμβριο του 2012 είχε 100 εκατομμύρια χρήστες, ένα χρόνο μετά έφτασε τα 200 εκατομμύρια και χρειάστηκε μόλις 6 μήνες για να φτάσει τα 300 εκατομμύρια χρήστες.
Η ανακοίνωση έγινε στο επίσημο μπλογκ του Dropbox απεικονίζοντας μια πόρτα με τα νούμερα των χρηστών της σε βαθμίδες, με τίτλο "Ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε" και υποσημείωση "Νέα βαθμίδα στο τοίχο".

Για αυτή τη φαινομενική αύξηση οφείλεται κυρίως το επαγγελματικό πακέτο του Dropbox, το οποίο παρέχει τη ταυτόχρονη χρήση και προσωπικού και επαγγελματικού λογαριασμού , αλλά και η στροφή προς μια πιο εστιασμένη επιχειρηματική προσέγγιση βοήθησε στο να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Forbes μόνο 1% των χρηστών του Dropbox πληρώνουν για τις υπηρεσίες του, με τη πλειονότητα αυτών να χρησιμοποιούν τα δωρεάν 2GB.

Επιπρόσθετα, το Dropbox εξαγόρασε ορισμένες εταιρίες start-up, όπως τις εφαρμογές Bubbli (3D φωτογραφίες), Zulip (συνομιλίες στο χώρο εργασίας), Loom (προσωπικό stream φωτογραφιών) και Hackpad (εργαλείο για συνεργατική επεξεργασία εγγράφων).

Εκτός απο τις αλλαγές στις εφαρμογές της για iOS και Android, η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε την εφαρμογή Carousel, η οποία απευθύνεται σε χρήστες που χρησιμοποιούν το Dropbox για μεταφορά εικόνων.

 Site: NDTV via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger