E3 2014: Assassin's Creed: Unity

10 Ιουνίου 2014

Κάντε τις Βερσαλλίες άνω κάτω.
Η Ubisoft μας παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed. Το Assassin's Creed: Unity θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise co-op τεσσάρων ατόμων. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των developers στην
σκηνή, το Unity θα έχει επίσης τον μεγαλύτερο χάρτη από όλα τα προηγούμενα games της σειράς. Δείτε το gameplay video:
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το πόσο ωραίο οπτικά είναι το Assassin's Creed: Unity. Επίσης θα διακρίνετε τις ανανεωμένες επιθέσεις του Assassin.
Η Ubisoft στη σημερινή E3 παρουσίασε το Assassin's Creed: Unity και τον επανασχεδιασμένο open world κοσμο που σας επιτρέπει να κάνετε ταυτόχρονα διάφορες αποστολές και side missions. Μπορεί εύκολα κανείς να διακρίνει πως το Unity έχει αναπτυχθεί σε πιο δυνατή μηχανή γραφικών, ιδανική για όλες τις next-gen κονσόλες μιας και απαιτείται η παρουσία πάρα πολλών NPC ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο κατι που πιθανότατα θα προκαλούσε frame drop σε οποιοδήποτε game.
Το πρώτο βίντεο που προβλήθηκε είναι ενα δυναμικό τρέιλερ που μας δείχνει τη συνεργασία μεταξύ των assassins και μπορώ να πω ότι σκόρπισε...ανατριχίλες!

To Assassin's Creed: Unity θα είναι το πρώτο από τη σειρά που θα υποστηρίζει four-player co-op, όπως παρουσιάστηκε και στην E3 της Microsoft, δηλαδή άλλοι τρεις φίλοι σας θα μπορούν να συνδέονται στο campaign σας.
Το Season Pass και η Collector's Edition παρουσιάστηκαν. Το δεύτερο έχει ένα ειδικό συλλεκτικό κουτί, soundtrack, artbook, music box και φιγούρα 16 ιντσών του πρωταγωνιστή Arno, καθώς και δύο single-player αποστολες, την Science Mission και την Chemical Revolution. Όλα αυτά μπορείτε να τα αποκτήσετε κάνοντας pre-order όπως αναφέρει το επίσημο site
Το Assassin's Creed: Unity θα κυκλοφορήσει παγκόσμια στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger