PlayStation TV. Το PS Vita TV έρχεται στην Ευρώπη

10 Ιουνίου 2014

Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, η Sony είχε ανακοινώσει στο Tokyo Game Show το PS Vita TV για την ιαπωνική αγορά και τώρα, στο πλαίσιο της E3 2014, έχουμε τη version του που θα κυκλοφορήσει σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Και το όνομα που λαμβάνει: PlayStation TV.


Πρόκειται για μία νέα micro console με τα ίδια chipsets και system software με το PS Vita, ένα σύστημα ψυχαγωγίας που επεκτείνει τις δυνατότητες του PlayStation 4, επιτρέποντας στους χρήστες του να στριμάρουν τα PS4 games τους και να παίζουν σε μία διαφορετική οθόνη σε ένα άλλο δωμάτιο. Έχει διαστάσεις μόλις 6,5x10,5 εκατοστά και θα διατεθεί με 1GB εσωτερικού χώρου, συν θύρες για σύνδεση Ethernet, USB, Vita Game Cards, Vita Memory Cards, HDMI output. αλλά και Wi-Fi υποστήριξη.
Με τον ίδιο τρόπο που οι χρήστες έβλεπαν στο PS Vita τους remotely τα PS4 games, τώρα θα μπορούν να παίζουν μέσω PlayStation TV, ενώ θα συνεργάζεται με τα τηλεχειριστήρια Dualshock 3 και 4 από τα PS3 και PS4. Θα συνεργάζεται επίσης με το PlayStation Now (όταν έρθει στην Ευρώπη), θα προσφέρει πρόσβαση σε προϊόντα του PlayStation Store, καθώς και σε πληθώρα τίτλων από PS Vita, PSP και PS One.
Το PlayStation TV θα κοστίζει 99 ευρώ στην Ευρώπη (ή 139 ευρώ στο πακέτο με καλώδιο HDMI, τηλεχειριστήριο Dualshock 3, 8GB κάρτα μνήμης και ένα copy του Lego Movie game)
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger