Google Fit: Η απάντηση της Google στο HealthKit!

26 Ιουνίου 2014

H ενημέρωση από το Google I/O 2014 είναι διαρκής και ο αμερικάνικος κολοσσός έχει βαλθεί να μας "βομβαρδίσει" με νέες τεχνολογίες και projects παντός αντικειμένου! Ένα από αυτά είναι και το Google Fit που έρχεται σαν απάντηση στην εμφανή τάση της
αγοράς για στροφή στο "fitness tech" και φυσικά το HealthKit της Apple που παρουσιάστηκε αρχές Ιουνίου.

Η πλατφόρμα (γιατί περί τέτοιας πρόκειται) είναι τμήμα του Android και θα μπορεί να "συνεργαστεί" με πολλές, διαφορετικές συσκευές που ελέγχουν τη λειτουργία του οργανισμού, όπως ένα smartwatch με αισθητήρα παλμών ή αμιγώς ιατρικών συσκευών που μπορούν να στείλουν δεδομένα ασύρματα ή ενσύρματα. Το θετικό είναι πως Adidas και Nikeαποτελούν δύο από τις εταιρείες που θα υποστηρίξουν, με τη σειρά τους, την health πλατφόρμα της Google, μαζί με τις Withings, Runkeeper, Polar, Basis, HTC, LG, Asus, Intel, Motorolaκαι όχι μόνο! Έτσι, ήδη γνωρίζουμε πως το Nike Fuel band θα είναι μια από τις συσκευές που θα λειτουργούν άψογα με το Google Fit.
google-fit
Καθώς το Google Fit είναι ¨ανοικτό" προς τους developers, αναμένουμε πολλές εφαρμογές του και πολλές 3rd party συσκευές που να συνεργάζονται μαζί του, ενώ οι δυνατότητες μελλοντικά σε συνδυασμό και με την άνοδο των smarthomes, δείχνουν πλείστες.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger