Ο Internet Explorer είναι ο πιο δημοφιλής browser στα desktop PC!

07 Ιουλίου 2014

Internet Explorer της Microsoft αναδείχθηκε πρόσφατα ως ο πιο δημοφιλής browser σταdesktop PC.  Η Net Marketshare, μία εταιρεία που ασχολείται με τη καταγραφή και δημοσιοποίηση μίας σειράς στατιστικών στοιχείων που σχετίζονται με
την αγορά του Internet, δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της, αναφορικά με το ποιος browser χρησιμοποιείται περισσότερο στα desktop συστήματα.

Κατά το  χρονικό διάστημα από τις αρχές του έτους μέχρι το μήνα Ιούνιο, o Internet Explorer έχει καταφέρει να αποσπάσει ένα μερίδιο της τάξης του 58.12%, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον Chrome της Google, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά ένα ποσοστό της τάξεως του17.61%. Ο Mozilla Firefox είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τον Chrome, καταγράφοντας μερίδιο που αναλογεί στο 17.01%, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Safari της Apple με μερίδιο αγοράς περίπου στο 5%. Αν και όπως έχει αποδεχτεί οι πιο «ψαγμένοι» users δεν προτιμούν  τον browser της Microsoft, η κυριαρχία του Internet Explorer οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στο γεγονός ότι έρχεται προεγκατεστημένος στα λειτουργικά συστήματα Windows. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Internet Explorer αποκτάει ένα συγκριτικό πλεονέκτημαέναντι του ανταγωνισμού, καθώς αρκετοί χρήστες μπορεί να μην μπουν καν στον κόπο να εγκαταστήσουν έναν νέο browser στα PC τους.
Πάρα την κριτική που δέχεται από μία μεγάλη μερίδα χρηστών, ο Internet Explorer δείχνει να αντέχει και να εξακολουθεί να είναι ο πιο δημοφιλής browser. Εσείς αλήθεια σε ποιον browser θα δίνατε τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης;
Browser-War

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger