Νέο video trailer για τη κυκλοφορία του Halo: The Master Chief Collection

07 Ιουλίου 2014

Η εταιρεία 343 Industries έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video trailer για τη κυκλοφορία της συλλογής Halo: The Master Chief Collection.
Η συλλογή, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου, λίγο πριν τη περίοδο των
Χριστουγεννιάτικων διακοπών θα περιλαμβάνει τους τίτλους Halo 2: Anniversary, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3, Halo 4, Halo: Nightfall (μία νέα ψηφιακή σειρά) ενώ επιπλέον, όσοι την αποκτήσουν θα έχουν πρόσβαση στη δοκιμαστική multiplayer έκδοση του Halo 5: Guardians (τον Δεκέμβριο οι παίχτες θα μπορούν να λάβουν μέρος) που θα κυκλοφορήσει το 2015.

Οι επετειακές εκδόσεις έχουν βελτιωθεί σημαντικά στο τομέα των γραφικών (re-mastered, 1080p/60fps) με τους χρήστες να μπορούν να "αλλάζουν" από τη νέα, στην "classic" έκδοση με το πάτημα ενός πλήκτρου. Στη περίπτωση του Halo 2: Anniversary περιλαμβάνονται οι 25 πρωτότυποι καθώς και 6 επανασχεδιαμένοι χάρτες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά, που οι φανατικοί του Halo θα μπορούν να απολαύσουν όλα τα παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς σε μία κονσόλα (Xbox One).


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger