Nokia: Ξεκινά επίσημα την διάθεση του νέου WP 8.1 Cyan Update

16 Ιουλίου 2014

Η διανομή του πολυαναμενόμενου Windows Phone 8.1 για Lumia συσκευές ξεκίνησε και η αρχή έγινε αυτές τις ημέρες με το Nokia Lumia 625 (η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά ανά γεωγραφικές περιοχές) και τώρα ανακοινώνεται πως έρχεται και η σειρά άλλων μοντέλων Lumia να δεχτούν το Lumia Cyan Update, που φέρνει την έκδοση των Windows Phone 8.1. Η νέα έκδοση φέρει μαζί της μια πληθώρα νέων πρόσθετων δυνατοτήτων, όπως την επιλογή να χρησιμοποιήσει κανείς μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου στην αρχική του οθόνη, να δοκιμάσει την νέα ψηφιακή βοηθό Cortana, να προτιμήσει την περιήγησή του στο διαδίκτυο μέσω του αναβαθμισμένου Internet Explorer 11, κ.ά. 

Με την ενημέρωση Cyan βελτιώνεται επίσης ο αλγόριθμος της κάμερας για τα Lumia Icon και Lumia 1520, ενώ παράλληλα θα αναβαθμιστούν εφαρμογές όπως το Creative Studio, Storyteller και η υπηρεσία χαρτών Nokia Here. Επιπλέον, θα επιτραπεί η μετάδοση περιεχομένου από το Lumia κινητό σας σε smart τηλεοράσεις. 

Η Microsoft ανακοίνωσε επισήμως ότι το Lumia Cyan Update με τα Windows 8.1 κυκλοφορεί για όλες τις Windows Phone 8 Lumia συσκευές και εντός των επόμενων εβδομάδων οι κάτοχοι τους θα λαμβάνουν την σχετική ειδοποίηση. 

Στον επίσημο ιστότοπο της Nokia, αναρτήθηκε πίνακας που φανερώνει ποιες συσκευές περνούν το στάδιο δοκιμής για την Ευρώπη και περιμένουν έγκριση από τον τοπικό φορέα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αναβάθμισης. Ας δούμε για την ώρα ποια μοντέλα στην Ελληνική περιοχή έχουν ήδη λάβει το νέο update και ποιες βρίσκονται στην φάση τελευταίων δοκιμών ώστε να το λάβουν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την λίστα που δίνει η Nokia, για την δική μας χώρα, το Cyan Update διατίθεται ήδη για τα μοντέλα Lumia 625 και Lumia 925, ενώ ένας μεγάλος αριθμός Lumia συσκευών αναμένει σύντομα να περάσει στην έκδοση WP 8.1 και αυτά είναι τα εξής: Nokia Lumia 520, 620, 720, 820, 920, 1020, 1320, 1520. Πάντως το πρώτο Lumia που θα φέρει εξαρχής την νέα έκδοση χωρίς να απαιτείται να πραγματοποιήσει την διαδικασία αναβάθμισης ο κάτοχό τους, είναι το νέο Nokia Lumia 630.

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger