Η LG παρουσιάζει τα L Fino και L Bello smartphones

22 Αυγούστου 2014


Με σημαντική παρουσία στην κατηγορία των οικονομικών smartphone με τη σειρά L, η LG προσθέτει άλλα δύο smartphone στη σειρά αυτή, το L Bello και το L Fino.
Όπως αναφέρει η εταιρεία στο δελτίο τύπου, και τα δύο smartphones απευθύνονται σε
νέους από αναδυόμενες αγορές οι οποίοι επιθυμούν να αγοράσουν το πρώτο τους smartphone με δυνατότητα 3G.

Στο θέμα του σχεδιασμού, το L Bello και L Fino διαθέτουν στο πίσω μέρος τα χαρακτηριστικά πλήκτρα της LG για την αυξομείωση ήχου και ενεργοποίησης της συσκευής, με γνωστά χαρακτηριστικά της LG όπως το Knock Code, η θήκη QuickCircle και η λήψη φωτογραφιών μόλις αναγνωριστεί συγκεκριμένο gesture με το χέρι, να κάνουν και εδώ την εμφάνισή τους.

Ενδιαφέροντα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά και των δύο συσκευών, με το L Bello να διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 854 x 480 έναντι οθόνης 4.5 ιντσών στο L Fino ανάλυσης 800 x 480. Η μνήμη και στα δύο μοντέλα είναι στο 1 GB, με τον αποθηκευτικό χώρο να περιορίζεται στα 4 GB για το L Fino και στα 8 GB για το L Bello. Μια ακόμη ομοιότητα στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι η κύρια κάμερα η οποία έχει ανάλυση 8MP με την εμπρόσθια κάμερα στο L Fino να περιορίζεται στη VGA ανάλυση και στο L Bello στο 1MP.

Το Android 4.4.2 KitKat είναι η πλατφόρμα επιλογής της LG, η οποία θα κυκλοφορήσει αρχικά τα δύο μοντέλα στη Λατινική Αμερική και σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Ευρώπη. Για την τιμή θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα αφού η εταιρεία ενημερώνει ότι αυτή θα γνωστοποιηθεί λίγο πριν την κυκλοφορία.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger