Μόνο 9.000 δολάρια απαιτούνται για την εγγραφή σας στο νέο κοινωνικό δίκτυο Netropolitan

19 Σεπτεμβρίου 2014


Αν έχετε κουραστεί από τη μονοτονία, τις συνηθισμένες ανούσιες δημοσιεύσεις των φίλων σας στο Facebook και σας περισσεύουν 9.000 δολάρια τότε το Netropolitan, ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες...ή μάλλον με ανοιχτό το
λογαριασμό τραπέζης.
Εκτός από το χρηματικό αντίτιμο που πρέπει να καταβληθεί για την εγγραφή και τα 3.000 δολάρια το χρόνο για να παραμείνετε σε αυτό, το μόνο επιπλέον που απαιτείται είναι να είστε πάνω από 21 ετών. Στα πλεονεκτήματα του Netropolitan είναι πως δε χρειάζεται να προσθέσετε κανέναν φίλο καθώς οι δημοσιεύσεις όλων όσων βρίσκονται στο κοινωνικό δίκτυο είναι ορατές σε όλους.

Όπως δήλωσε στο CNN, ο James Touchi-Peters, δημιουργός του νέου εκλεκτικού κοινωνικού δικτύου και πρώην Διευθυντής της Φιλαρμονικής ορχήστρας της Μινεσότα, παρατήρησε πως υπάρχει η ανάγκη δημιουργίας ενός διαδικτυακού περιβάλλοντος όπου θα μπορούν τα μέλη της να ανταλλάσσουν απόψεις για πιο εκλεκτά πράγματα χωρίς το φόβο διαφόρων αντιδράσεων. Υπόσχεται επίσης, πως το Netropolitan δε θα έχει καθόλου διαφημίσεις και θα παρέχει 24ωρη τεχνική υποστήριξη.

Αν και το Netropolitan σας φαίνεται "ανάλατο" τότε οι εναλλακτικές είναι το ASmallWorld, που είναι το αντίστοιχο MySpace για εκατομμυριούχους, το Topcom, το οποίο αποτελεί συνδυασμό των Facebook, Twitter και Skype αλλά μόνο για τους πρώτους 200 παγκόσμιους ηγέτες και το Affluence.org που έχει δωρεάν εγγραφή αν αποδείξετε πρώτα πως έχετε εισόδημα πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

 Site: Engadget via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger