Γνωρίστε το iPhone 6 Plus στις 5,5 ίντσες και τα specs του

10 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρα από το iPhone 6 των 4,7 ιντσών, η πλήρης επιβεβαίωση των φημών που μας ακολουθούσαν τόσο καιρό έρχεται και με την ανακοίνωση του μεγαλύτερου iPhone που κυκλοφόρησε ποτέ, του iPhone 6 Plus με οθόνη 5,5 ιντσών.


Και οι δύο συσκευές έρχονται με ανανεωμένη σχεδίαση με περισσότερο στρογγυλεγμένες γωνίες που αλλάζει λίγο το στιλ της Apple στα προηγούμενα smartphones της. Κάποιοι μιλούν για επιρροές από τα iPad και άλλοι για... άλλου τύπου από την Apple, που, πάντως, δείχνει
να ακολουθεί τις τάσεις της εποχής για μεγαλύτερα smartphones, παρά το γεγονός ότι, πριν λίγα χρόνια, υποστήριζε με θέρμη τη... μικρότερη διάσταση των δικών της μοντέλων. Οι καιροί αλλάζουν το ίδιο και οι απόψεις και το iPhone 5 Plus είναι ένα πραγματικό... phablet για την αγορά.
Η συσκευή διαθέτει κατασκευή από ανοδιωμένο αλουμίνιο με χρήση από ανοξείδωτο ατσάλι στο λογότυπο της Apple, ενώ το ενισχυμένο γυαλί της οθόνης δεν είναι κρύσταλλο ζαφείρι όπως διαβάσαμε σε αρκετές φήμες, αλλά κάτι που η εταιρεία χαρακτηρίζει "ion-strengthened glass". Το πάχος του iPhone 6 Plus φτάνει τα 7,1 χιλιοστά και το καθιστά λεπτότερο από το iPhone 5s των 7,6 χιλιοστών.
6pluscamera
Η οθόνη Retina HD των 5,5 ιντσών διαθέτει ανάλυση 1920x1080 pixels με 88% αυξημένη περιοχή προβολής σε σύγκριση με το iPhone 5S και τρεις φορές περισσότερα pixels, ενώ ο επεξεργαστής A8 (επίσης 64-bit) προσφέρει 25% καλύτερη απόδοση για τη CPU και 50% ταχύτερα γραφικά, αν και είναι συνολικά 13% μικρότερος από τον Α7. Το "παρών" δίνει και η νέα τεχνολογία γραφικών Metal για 3D παιχνίδια στο iPhone... καλύτερα από ποτέ. Ανανεωμένο και το M8 motion chip που αντιλαμβάνεται πλέον τη διαφορά ανάμεσα σε δραστηριότητές σας όπως η ποδηλασία ή το τρέξιμο ή ακόμη και το ανέβασμα σκαλιών.
Η κάμερά του iPhone 6 Plus, όπως και του iPhone 6, φτάνει τα 8MPixels με νέο αισθητήρα όμως και υποστήριξη "Focus Pixels" για ταχύτερο auto-focus. Υποστηρίζει 1080p video recording στα 30 ή τα 60fps και Slo-mo video έως τα 240fps, ενώ οι πανοραμικές φωτό έχουν τώρα ανάλυση 43MPixels. Σε αντίθεση με το iPhone 6 αξίζει να σημειώσουμε ότι η κάμερα του iPhone 6 plus διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Αναβαθμισμένη είναι και η δεύτερη FaceTime HD κάμερα της συσκευής με νέο αισθητήρα και διάφραγμα f/2.2, ενώ σύμφωνα με την Apple μπορεί να συλλάβει 80% περισσότερο φως.
iPhone 6 - iPhone 6 Plus
Υποστηρίζεται το Apple Pay το νέο σύστημα πληρωμών της Apple μέσω NFC, σε συνεργασία φυσικά και με τον Touch ID αισθητήρα που βρίσκεται στο home button της συσκευής. Βελτιωμένη είναι η υποστήριξη LTE (πάνω από 20 bands) και με ταχύτητες έως 150Mbps, όπως και το Wi-Fi της συσκευής, ενώ πλέον υποστηρίζονται VoLTE και Wi-Fi calling.
Το iPhone 6 Plus, όπως και το iPhone 6, κυκλοφορεί από τις 19 Σεπτεμβρίου σε Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Ηνωμένο Βασίλειο, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 12 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του φτάνει τα 299 δολάρια (με διετές συμβόλαιο) για την έκδοση των 16GB, ενώ οι εκδόσεις των 64 και 128GB φτάνουν αντίστοιχα τα 399 και 499 δολάρια (και αυτές με συμβόλαιο). Θα κυκλοφορήσει σε 115 ακόμη χώρες έως τα τέλη του έτους, ελπίζουμε φυσικά και στην Ελλάδα, ενώ και εδώ το "παρών" δίνουν οι δερμάτινες θήκες της Apple που κοστίζουν 49 δολάρια και θα είναι διαθέσιμες σε μαύρο, ροζ, καφέ, μπλε και κόκκινο χρώμα καθώς και θήκες από σιλικόνη (μαύρη, μπλε, ροζ, πράσινη, άσπρη και κόκκινη) στην τιμή των 39 δολαρίων.
To post είναι υπό εξέλιξη
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger