Δείτε τον The Walking Dead μαραθώνιο από το hol video club και το FOX

21 Σεπτεμβρίου 2014

Το hol video club, σε συνεργασία με το κανάλι FOX ετοίμασαν ένα μοναδικό μαραθώνιο της σειράς The Walking Dead’ για να προετοιμάσουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας hol video club για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου.


Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα επεισόδια των 4 πρώτων κύκλων του ‘The Walking Dead’ που καθήλωσαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Και οι 4 κύκλοι θα είναι διαθέσιμοι από 15 Σεπτεμβρίου έως και 10 Οκτωβρίου με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, χωρίς καμία απολύτως χρέωση!
Ο 5ος κύκλος της σειράς φαινόμενο κάνει πρεμιέρα στο hol my tv  τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 στο κανάλι FOX, μόλις μερικές ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική!
Το ‘The Walking Dead’, η πρώτη σειρά όλων των εποχών με τηλεθέαση 16 εκατομμυρίων θεατών στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου, έρχεται να προστεθεί στην πιο πλούσια video on demand ταινιοθήκη που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα όλες τις νέες κυκλοφορίες την ίδια μέρα με την κυκλοφορία τους σε DVD, πάνω από 1.000 επιτυχίες του παγκόσμιου box office, τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα, και τη μεγαλύτερη ποικιλία παιδικού προγράμματος με πάνω από 1.500 τίτλους δωρεάν περιεχομένου.
Η υπηρεσία hol my tv προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήναδωρεάν εξοπλισμό και με 50% έκπτωση για 12 μήνες για τους συνδρομητές που θα κάνουν αίτηση έως 30 Σεπτεμβρίου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online hol my tv, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger