Pavlok, η συσκευή που σε ηλεκτρίζει για να κόψεις κάθε κακή συνήθεια

01 Οκτωβρίου 2014

η πλατφόρμα χρηματοδοτήσεων Indiegogo φιλοξενεί ένα αρκετό χρηματοδοτήσεων Indiegogo φιλοξενεί ένα αρκετά φιλόδοξο project με ονομασία Pavlok, το οποίο θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους με κακές συνήθειες να τις ξεπεράσουν και να τις
αντικαταστήσουν με πιο ωφέλιμες για τον οργανισμό τους. Πώς;
Μέσω του ηλεκτροσόκ!

Φορώντας στο χέρι ή οπουδήποτε αλλού στο σώμα μια μικρή συσκευή, κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ενημερώνει το Pavlok για τις κακές συνήθειες που θέλει να κόψει μέσω εφαρμογής. Αυτές μπορεί να είναι είτε η επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα fast food, είτε το αργό ξύπνημα, είτε οι επισκέψεις πολλών ωρών στα Social Media κλπ. Τότε, η συσκευή θα αναλαμβάνει δράση.
Pavlok wristband

Κάθε φορά που η συσκευή θα αντιλαμβάνεται πως ο χρήστης «ξανά κύλησε», θα του στέλνει πρώτα κάποιες προειδοποιητικές δονήσεις και εφόσον δε συμμορφώνεται θα του κάνει ηλεκτροσόκ. Σύμφωνα με την ομάδα του Pavlok, το ηλεκτροσόκ είναι ακίνδυνο και κυμαίνεται από 17 έως και 340 volts. Με τη βοήθεια του ηλεκτροσόκ, ο εγκέφαλος καταλαβαίνει καλύτερα τις κακές συνήθειες και είναι πιο εύκολο να τις αποβάλει.
Σε μία μόλις ημέρα, το Pavlok έχει καταφέρει να δεχτεί 44.328 δολάρια από τα 50.000 δολάρια που έχει θέσει η ομάδα του ως στόχο, κάτι το οποίο σίγουρα θα επιτευχθεί μέσα στις επόμενες 30 εναπομείναντες ημέρες. Αναμένουμε την κυκλοφορία του Pavlok τον Απρίλιο του 2015.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger